Even voorstellen

Het vaste team van Kinderopvang De Palmboom zorgt al sinds 2010 met veel passie en liefde voor elk kind. Wij zijn een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Hebe
Hebe
Hebe heeft de PABO opleiding gevolgd en werkt sindsdien bij ons. Zij is het gezicht van de peutergroep en werkt daarnaast ook deels op het kinderdagverblijf en de BSO.
Wonend in Noordwijkerhout en daar genietend van het leven. Sport en plezier met vrienden zijn een groot deel van haar ontspanning.
Waar kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen, dat is de uitdaging!
Michelle
Michelle
Kinderen prikkelen door uitdagende en "gekke" activiteiten te bedenken en uitvoeren. Michelle is vaak een bron van inspiratie voor de kinderen. Wie wil er nou niet met de juf buiten al zingend in de plassen gaan stampen.
Muziek optredens en festivals, de verrassingen die je iedere keer weer voorgeschoteld worden. Michelle bezoekt ze graag.
Ieder kind is anders, dat maakt ze uniek, we sturen op "van elkaar leren"
Renske
Renske
Een kleinschalige kinderopvang waar ouders en medewerkers elkaar goed kennen. Renske noemt het één van onze sterkste punten. Een betrokken team medewerkers die met ouders meedenken. Binnen onze opvangorganisatie werkt Renske bij het kinderdagverblijf en de BSO.
Uitdagingen aangaan, in je vrije tijd met vrienden een groot evenement organiseren. Leuk, spannend en creatief!
Kinderopvang; een bijdrage in de ontwikkeling van uw kind en een verlengstuk van uw gezin!
Jamie
Jamie
Samen blijven werken aan kwaliteit, niet alleen middels teamvergaderingen en cursussen maar ook door elkaar als collegae opbouwende feed-back op een positieve manier te geven. Denken vanuit het welzijn van het kind, dat staat hier voorop.
Jamie is een gezelligheids mens. "Kinderen om mij heen maakt mij blij, je beleeft altijd wel wat" Ieder kind krijgt onze volledige inzet en volhoudendheid, ook als ze in een "lastige fase" zitten!
Wendy
Wendy
Ik ben Wendy. Samen met mijn man Ronald, zoon Lars en dochter Jill woon ik in het gezellige Lisse. Van kleins af aan wilde ik al werken met kinderen. NA mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een kinderdagverblijf in Hillegom en inmiddels werk ik alweer ruim 20 jaar in de kinderopvang.
Ieder kind is uniek en speciaal, het is iedere keer weer een uitdaging om hun kwaliteiten te ontdekken en ze te helpen groeien.
Dat maakt dat ik mijn werk zo leuk blijf vinden.
Linda
Linda
Judith
Judith
Judith is kindercoach en werkzaam bij De Palmboom voor de pedagogische kwaliteits borging. Observaties, bijsturing, overleg, beleidsontwikkeling en kennisoverdacht zijn de kernpunten van haar taken. Door haar ervaring met diverse doelgroepen kinderen is zij in staat bovenstaande taken op adequate wijze uit te voeren
Door te reflecteren op situaties en feedback te ontvangen, weet je waar je goed in bent en waar je extra aandacht aan kunt geven
Martijn
Martijn
In 2010 hebben Martijn en Koen Kinderopvang De Palmboom opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is onze kracht geworden. Martijn is niet werkzaam op de groepen, hij verzorgt onder andere de facturatie en administratie en voert samen met Koen de directie van Kinderopvang De Palmboom.
Martijn is getrouwd met Iris en ze hebben een zoon. Doe-het-zelf in en om hun huis, altijd aan het klussen met inspiratie.
Kinderopvang De Palmboom; voor professionele opvang in je eigen buurt!
Koen
Koen
Koen benadrukt; Op veel vlakken hebben onze kinderopvang en de basisschool dezelfde doelen. Te denken valt aan de ontwikkeling van het kind, van spelen, naar spelend leren tot een zelfstandige werkhouding richting het voortgezet onderwijs. Gezamenlijk zijn wij er voor uw kind en vormen wij de Brede School. Koen is niet werkzaam op de groepen, hij verzorgt onder andere de dagelijkse aansturing en voert samen met Martijn de directie van Kinderopvang De Palmboom.
Samen met Marlies heeft Koen 3 jonge dochters. Ze genieten als gezin van het leven in ons gezellige dorp met zijn vele activiteiten. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.
Binnen het Brede School concept versterken basisschool De Egelantier en Kinderopvang De Palmboom elkaar!